Forum pentru Radioamatori, Radioamatorism, Electronica si Radiocomunicatii
09 Septembrie 2010, 21:33:09 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Noutăţi: Sectiunea de anunturi pentru firme este gratuita!!!!

Pagina principală   Ajutor Caută Autentificare Creează un cont  
Acces Rapid in Forumul Radioamatorilor
Vreau sa fiu radioamator Regulamentul actualizat Gazeta de perete - Articole Practici de operare
Discutii tehnice Pregatirea pentru Situatii de urgenta Programe - YOFF Programe - SOTA YO
APRS Repetoare VHF Repetoare UHF CB & PMR 446
Vanzari Cumparari Schimburi Impresii de afaceri
Pagini: [1]   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: Reguli in acest forum  (Citit de 4620 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
yo3hjv
Administrator

Popularitate: 69
Deconectat Deconectat

« : 29 August 2009, 02:43:47 »

Aceasta sectiune  a aparut in urma unei discutii purtate cu ceva timp in urma tot pe acest forum si se doreste sa fie locul unde solicitam un tutorial sau un articol mai extins pe o tema data.
Spre deosebire de celelalte forum-uri unde discutiile sunt punctuale, rezultatul acestor cereri se doreste a fi transpus intr-un articol care sa trateze problema mai amplu decat un simplu sfat sau indrumare.
Sper ca cei care parcurg acest forum sa isi ia inima in dinti si sa scrie. Poate asa ridicam nivelul publicisticii dedicate radioamatorismului in YO.
Cu certitudine, parcurgerea acesto materiale este de ajutor pentru cineva, nu numai pentru cel care a solicitat.
Tutorialele si articolele isi vor gasi locul in forum-ul "Informatii utile> Vreau sa fiu radioamator" (deocamdata).
Am rugamintea ca mesajele sa fie simple, fara discutii pe tema solicitarii. Singurul raspuns va fi tutorialul sau articolul respectiv.
Caut modalitatea prin care cei care vor raspunde la solicitari sa primeasca si o rasplata pentru efortul lor.

Exemple:
http://www.radioamator.eu/index.php?topic=305.0
http://www.radioamator.eu/index.php?topic=163.0
http://www.radioamator.eu/index.php?topic=196.0

Atat drepturile si responsabilitatea asupra continutului articolului vor apartine autorului (autorilor). www. radioamator.eu nu isi asuma nici o responsabilitate cu privire la originalitatea materialelor care vor fi astfel publicate. In cazul in care vom fi sesizati cu privire la incalcarea drepturilor de autor, vom lua imediat masura retragerii articolului, astfel incat va cerem, mai mult ca oricand, seriozitate in abordarea acestui subiect.
« Ultima modificare: 03 Iunie 2010, 10:41:53 de către yo3hjv » Memorat

Adrian
YO3HJV
Pagina mea
Forum pentru Radioamatori, Radioamatorism, Electronica si Radiocomunicatii

Criza, criza, dar exista si discount-uri! Da click pe imagine.

Memorat
Pagini: [1]   În sus
  Imprimă  

Schimbă forumul:  

free counters

Creative Commons License
This work by Societatea Romana a Radioamatorilor is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Romania License.

Director web eLinks.ro

Submit Your Site SmartNetBook.ro

Cazare hoteluri pensiuni
Cazare Eselnita

Detector radar, detectoare radar, detectoare radar Bel, detectoare radar cobra, detectoare radar Whistler, camere foto video digitale, camere video, statii radio, statie taxi, Romania, Bucuresti.

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!