Forum pentru Radioamatori, Radioamatorism, Electronica si Radiocomunicatii
09 Septembrie 2010, 21:52:25 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Noutăţi: Conturile utilizatorilor care nu s-au logat niciodata vor fi sterse!

Pagina principală   Ajutor Caută Autentificare Creează un cont  
Acces Rapid in Forumul Radioamatorilor
Vreau sa fiu radioamator Regulamentul actualizat Gazeta de perete - Articole Practici de operare
Discutii tehnice Pregatirea pentru Situatii de urgenta Programe - YOFF Programe - SOTA YO
APRS Repetoare VHF Repetoare UHF CB & PMR 446
Vanzari Cumparari Schimburi Impresii de afaceri
Pagini: 1 [2]   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: ICOM 7600  (Citit de 1990 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
coti
Moderatori

Popularitate: 12
Deconectat Deconectat

YO8SKY

« Răspunde #15 : 23 Martie 2010, 09:22:50 »

Recent m-am uitat pe site-ul expeditiei din octombrie 2009 de pe atolul Midway (K4M) si am vazut ca au folosit si ei "cateva" IC7600. Inseamna ca tin la tavaleala.  Cheesy
Memorat

log online

Surviving and living your life successfully require courage. The goals and dreams you're seeking require courage and risk taking. Learn from the turtle; it only makes progress when it sticks out its neck.
yo3hjv
Administrator

Popularitate: 69
Deconectat Deconectat

« Răspunde #16 : 23 Martie 2010, 10:09:16 »

Oooo, pai, pe atol se ajunge frumos, cu barcuta, vaporasul, avionul... Tavaleala ar incasa daca ar merge cu ARO! :-)))))))))
Memorat

Adrian
YO3HJV
Pagina mea
coti
Moderatori

Popularitate: 12
Deconectat Deconectat

YO8SKY

« Răspunde #17 : 23 Martie 2010, 11:04:50 »

Nu la asta ma refeream ci la faptul ca in zece zile au lucrat non stop, unele in cort pe plaja. Nu stiu conditiile meteo (temp. si umid.) dar banuiesc ca nu e ca acasa. In ziua in care am facut legatura cu ei au avut si o furtuna zdravana care le-a rupt o verticala... Ar mai fi si faptul ca era macel pe ei zi si noapte dar pt. receptie si-a spus cuvantul si oparatorul nu numai trx-ul. Cred ca n-au mers pe ghicite ci au stiut ce iau cu ei...
Memorat

log online

Surviving and living your life successfully require courage. The goals and dreams you're seeking require courage and risk taking. Learn from the turtle; it only makes progress when it sticks out its neck.
YO3FTI
Membru SRR

Popularitate: 13
Deconectat Deconectat

4% din Univers este materie. 96% nu se stie ce e!

« Răspunde #18 : 23 Martie 2010, 11:14:31 »

Salutare,
intr-adevar ne-am intalnit pe la 17.30 si am testat un pic "jucaria".

Pe scurt se poate spune ca sta foarte bine la receptie - am comparat-o in aceleasi conditii cu TS2000 pe aceeasi antena (undita) si se prezinta mai bine la sensibilitate iar filtrele de reducerea zgomotului si interferentelor sunt chiar impresionante  Grozav. Icom se pricepe sa faca statii.

Sigur ca e o statie dintr-o alta clasa cel putin de pret - cam prea scumpa pentru gusturile si desigur posibilitatile mele financiare (15000 Ron la Corrado).

Ce functii mi-au mai placut la statie: - posibilitatea de remote via internet, usb cat, decodor psk31 incorporat, display foarte mare si incapator.

Marian - YO3GSK a avut inaintea ei un 7700 si se pare ca 7600-le e mai bun decat fratele mai mare pe partea de receptie.
Mariane sa o stapanesti sanatos.
Memorat

73,
Andrei - YO3FTI, membru SRR
Yaesu 857D + BB6W (home made LW), Yaesu VX-7R, Motorola GP680
log online
QSO Map
T-man
Membru SRR

Popularitate: 37
Conectat Conectat

« Răspunde #19 : 23 Martie 2010, 22:01:40 »

...eu am un IC 7700,si...nu l-as da nici mort! Rânjet -..."lumea buna" de pe Yahoo group ic 7700,care au in dotare si IC 7700 si IC 7600 inclina mai mult ca si receptie in partea lui IC7700(dupa unii ar fi mai bun chiar decat IC 7800...) -...poate doar sa imi mai iau si un IC7600 ca sa il conectez la IC7700 ca si al doilea receptor... Rânjet
Memorat

Fair Play!
Delta04
YO3IBW
Membru SRR

Popularitate: 21
Deconectat Deconectat

« Răspunde #20 : 24 Martie 2010, 03:48:00 »

Cred si eu ca este o diferenta intre Yaesu Ft450/817 si Icom 7600. Clipeşte diferenta se simte din pacate si cand este vorba de buget. Din nefericire eu n-am apucat sa ajung la "drive-test" asa ca astept lafel precum ceilalti curiosi, detalii...  Rânjet
Memorat

Kenwood TS850s AT | Antena Inverted V pentru 40m | Microfon Behringer B1 & Co.
Check your call-sign in my log - Membru SRR & YO3KSR
T-man
Membru SRR

Popularitate: 37
Conectat Conectat

« Răspunde #21 : 24 Martie 2010, 07:29:34 »

Corect Delta!Vrem detalii!... Rânjet
Memorat

Fair Play!
Forum pentru Radioamatori, Radioamatorism, Electronica si Radiocomunicatii

Criza, criza, dar exista si discount-uri! Da click pe imagine.

Memorat
Pagini: 1 [2]   În sus
  Imprimă  

Schimbă forumul:  

free counters

Creative Commons License
This work by Societatea Romana a Radioamatorilor is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Romania License.

Director web eLinks.ro

Submit Your Site SmartNetBook.ro

Cazare hoteluri pensiuni
Cazare Eselnita

Detector radar, detectoare radar, detectoare radar Bel, detectoare radar cobra, detectoare radar Whistler, camere foto video digitale, camere video, statii radio, statie taxi, Romania, Bucuresti.

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!