|
yo3hjv
|
 |
« : 24 Mai 2010, 18:24:11 » |
|
In 1961, in Romania a avut loc primul concurs de RGo, pe langa Baia Mare. In 1986, castigam un titlu de campion european. Incepand cu 1990, RGo a inceput sa decada. Are RGo sanse in Romania?
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
T-man
Membru SRR

Popularitate: 37
Deconectat
|
 |
« Răspunde #1 : 24 Mai 2010, 19:57:06 » |
|
...nu stiu ce sa spun...nu am practicat RGO niciodata,nici macar la club...nu m-a atras aceasta ramura a radioamatorismului,...niciodata!... 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
Cristi
|
 |
« Răspunde #2 : 24 Mai 2010, 21:56:11 » |
|
O pepiniera pentru RGA erau cluburile copiilor. Din pacatea cestea au cam disparut si odata cu acestea si aceasta activitate. La nivel national era o tabara pentru elevi care de cativa ani nu se mai tine. Pacat. In unele judete totusi mai exista cativa impatimiti. La Deva, Suceava, Campulung Moldovenesc, parca la Resita si in alte locuri pe care nu mi le amintesc momentan se mai practica cu succes. Totul depinde de impatimiti, dar si acestia imbatranesc si odata cu ei se duce si aceasta ramura a radioamatorismului.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
Prien
|
 |
« Răspunde #3 : 25 Mai 2010, 09:52:42 » |
|
Cine vrea sa mearga la PaCo (Palatul Copiilor) din Bucuresti, adica YO3KPA, va gasi acolo o echipa formata din 2 oameni deosebiti, adica YO3ND, Sandy, despre care nu mai este nevoie sa mai comentez altceva si YO3GOD, Florin. Au si aparatura si cunostiinte si foarte multe diplome obtinute in urma clasarilor pe podiumurile concursurilor si campionatelor (inter)nationale... PS. Stiu o persoana care a jucat rolul de vulpe, manipuland un emitator, ascuns undeva prin tufisurile din parcul Tineretului.. Cei citati mai sus au fost draguti, spunand ca a fost o manipulatie interesanta. Eu (mi)am tradus ca in in loc de ce trebuie sa emit, MOH, MOE, etc am transmis orice altceva. Asa ca m-am apucat sa fac un montajel cu PIC dupa schema lui VE2JX, http://www.qsl.net/ve2emm/pic-projects/mtfoxctr/mtlctr-e.html, dar m-am pierdut pe drum, evident din cauza timpului, hi, hi..
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
YO3IEW
impresionist

Popularitate: 10
Deconectat
|
 |
« Răspunde #4 : 25 Mai 2010, 23:45:23 » |
|
|
|
|
|
|
Memorat
|
Yaesu ft-1802e Proxel 832NFA
|
|
|
coti
Moderatori

Popularitate: 12
Deconectat
YO8SKY
|
 |
« Răspunde #5 : 26 Mai 2010, 12:45:18 » |
|
|
|
|
|
|
Memorat
|
log onlineSurviving and living your life successfully require courage. The goals and dreams you're seeking require courage and risk taking. Learn from the turtle; it only makes progress when it sticks out its neck.
|
|
|
Dan
YO3GH
Moderatori

Popularitate: 50
Deconectat
Invatam tot timpul ....
|
 |
« Răspunde #6 : 26 Mai 2010, 20:43:33 » |
|
Am participat o data si eu , a fost interesant ...cred ca pasiunea nu a disparut Adi , insa este mai degraba vie la cei din tara , ....., in Bucuresti mai de vara !!! , cred ca explicatia este urmatoarea : cum acest gen de radioamatorism este strans legat de orientarea turistica , se poate practica in zonele pitoresti din tara , vezi link-urile postate anterior .... ce ar fi ca eu si Prien sa facem RGA printre masini la ora 13.00 , o ora de pick sau printre demonstratiile din zona Pietei Victoriei  ..73 !
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
Cristi
|
 |
« Răspunde #7 : 26 Mai 2010, 22:27:06 » |
|
Nu-i numai asta. E vorba ca multi dintre noi datorita serviciului, am lasat-o mai moale cu conditia fizica. Prin excelenta, RGO presupune o conditie fizica deosebita ceea cel putin pentru mine nu mai e cazul. Cati dintre noi ar putea alerga parca 2km cat e minimum distantei pentru o etapa de RGO (parca distanta minima intre vulpi era de 300m). Si ...cireasa de pe tort, conform directivelor IARU (of cu directivele astea), s-a mai introdus inca o proba de sprint care presupune... Oare o bere nu e mai buna? 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
Prien
|
 |
« Răspunde #8 : 04 Iunie 2010, 20:18:44 » |
|
Eu, inca la doar 90kg porc in viu, si cele 3 suruburi metalice din mine ne inscriem din prima la proba de sprint.. Adica fugim de raspundere..
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
Dan
YO3GH
Moderatori

Deconectat
Invatam tot timpul ....
|
 |
« Răspunde #9 : 04 Iunie 2010, 20:20:28 » |
|
Eheee , pai stai bine cu 90 Prien ... pana la 0,1 tone mai ai !  ..vezi mai usor cu metalul ca .... 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
Prien
|
 |
« Răspunde #10 : 04 Iunie 2010, 20:30:21 » |
|
Pai eu sunt mic copil... Si ma feresc de stanga XYLului meu, recte YO3HZE, care e mai mortala decat dreapta. Asta deoarece in ea are o sina lunga cat tine osul maiini stangi. Si in ea sunt doar 9 suruburi... Offf, Parangul meu...
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
Dan
YO3GH
Moderatori

Deconectat
Invatam tot timpul ....
|
 |
« Răspunde #11 : 04 Iunie 2010, 20:53:19 » |
|
 ufffff !
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
yo3hjv
|
 |
« Răspunde #12 : 04 Iunie 2010, 22:57:38 » |
|
Robocop si soata sa!
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
Prien
|
 |
« Răspunde #13 : 28 Iunie 2010, 01:30:29 » |
|
Chiar Familia Metalica
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
Forum pentru Radioamatori, Radioamatorism, Electronica si Radiocomunicatii
|
Criza, criza, dar exista si discount-uri!
Da click pe imagine.

|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|